Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina stöttevänner......


Jag gör det ändå

 

mellan stunder av
styrka

kryper ensamhets
sorg

mellan längtans tårar
sitter

hjärnan och stramar upp sig i
vilja

och själv vet jag knappt när det
ena övergår i det andra

men bestämde mig en dag
för att åter använda Karl Lejonhjärtas ord

jag är inte stark
men jag gör det ändå

så jag intalar mig att jag ska
klara en ensamresa

vacklar jag varje gång
kommer jag ju ingenstans

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 12:11



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Vackert poetat!
Du når ut
och förmedlar bra!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-09-27

    Melona
fint ulla
måste jag säga!

du fixar det och sen
blir det ju aldrig som man tänkt sig
oftast inte iallafall,
men hur som...
2008-09-27

  Michaela Dutius
jag gör det ändå...på den vägen blir storverk utförda
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP