Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
osammanhängande tankar som kanske kan inspirera någon, på samma sätt som jag inspireras av andra människors ogenomtänkvärdheter


Mimicry

Jag var aldrig sofistikerad

som du var



Jag var aldrig genomtänkt

som du var



Jag var aldrig en mattematisk ekvation
minituöst avvägd för att maximera

avkastning




Jag var en naturkraft som måste tyglas
intensiv, spontan, impulsiv

karismatisk


En stormvind utan syfte
som du ville kanalisera


men jag är, och du låtsas


och fångad och kvävd
är ändå min bästa imitation
av mig själv

verkligare än vilken dag i ditt liv som helst.







Övriga genrer av Roger Magnusson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson