Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
adjö


komplicerad logik


gatlyckorna har
slocknat nu och alla kyssar
har gett mig brännmärken på vägen
du fanns aldrig här och om
gud skulle gråta på din nakna kinder
skulle du bara känna regndroppar
och vända om igen

vi tappade fotfästet om världen
och snubblade på varandras snedsteg

jag snurrade motvind

och du följde med vinden




Fri vers av camillala
Läst 538 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-27 17:15



Bookmark and Share


    Winterblood
känner igen mig på något vis. vacker och välskriven
2008-09-29

  Junibarn
Komplicerad, men vacker. Känns dock som om man har hört det förut. Men känslan är fin.
2008-09-28

    ej medlem längre
Det gör ont när mörker och saknad kommer.. och tankar och minnen. Men distansen till det som varit uttrycker du fint i slutet.. och utan att anklaga.. bara med ett konstaterande, Väl skrivet!
2008-09-28

  julia.s
underbara meningsbyggnader och ordval.
2008-09-28

  Blåbäret
vackert...men ändå sorgset om att dra åt olika håll...
2008-09-28

    mimmy
Fint skrivet om, som jag tolkar, rädlan för
att mötas på riktigt.
Mimmy
2008-09-27

  ia VIP
fullkomligt fantastiskt
berörd och rörd
ett konstaterande

kanon
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala