Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville så gärna



Dina växlande blickar
måttade upp
min åtrå

Som en vacker svan
beundrade du mig
som du trodde var
din egen
spegelbild

Jag ville så gärna
bygga ett bo
i ditt hjärta

Jag hungrade
efter lyckan
att bli älskad
utav dig

Men vi förlorade varandra
i drömmar
och allt annat
är glömt




Fri vers av Ex¤animo
Läst 964 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-27 17:17



Bookmark and Share


    AmandaB
"Men vi förlorade varandra
i drömmar
och allt annat
är glömt"

Älskar den!
2015-03-03

  AnnaMy
Underbar, finner knappt ord... som taget ur mitt hjärtas poesi. Bokmärker
2012-01-18

    lory
helt fantastisk
2012-01-08

  Lars Hedlin
YEs denna tar en in i existens!
2012-01-03

  gömd
wow!
Du har nog hittat anledningen till varför så många förhållande tar slut
när illusionen dör finns det inte alltid mycket kvar att blåsa liv i..
det spelar ingen roll hur mycket man än försöker det är okej att misslyckas någon gång och även förlora i kärlek.
det är livets gång
sorgset men så vet vi att vi lever.
insiktsfullt verkligen
2011-11-19

    ej medlem längre
Detta är inte vackert....bara....det är en betraktelse över kärlekens vilja och saknad,när den är som bäst!Applåd!
2009-03-31

  Nova-Liv
Du skriver rakt in i mig - och jag gillar det.
2008-09-29

    JoLu
underbar förmedling
med en blå ton av ledsamhet.
bokmärkt direkt*
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo