Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och en sång till...


För oss

För de som vill men inte kan
tro att du är sann
lyser stjärnorna starkt och klart

För de som inte kan säga ditt namn
som önskar vila i en famn

Så självklart
Så underbart


För de som kan men inte vill
ta ett steg och ett steg till
lyser stjärnorna starkt och klart

För de som lever utan ett mål
som får mer än vad de tål

Så självklart
Så underbart


För de som helt har tappat lusten
för de som längtar in till kusten
lyser stjärnorna starkt och klart

För den som inte kan vara glad
som inte orkar vända blad

Så självklart
Så underbart


Den som tycker det drar kallt
lever ändå i ett allt
där stjärnorna lyser klart

Vi kan kämpa, härja och slåss
De lyser ändå just för oss

Så självklart
Så underbart

För oss




Fri vers av Vågan
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 17:56



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
När får man höra den live???
2008-09-28

  J A Nicander
Vacker sång! Genuin och riktad i sin form.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan