Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi skiljs åt av sju berg och sju floder





Du förstår med tålamod

vad kärleken inte förstår

och

Du förlåter

vad kärleken aldrig skulle förlåta


Mellan mötet

är det inte en evighet


Vi skiljs åt

av sju berg och sju floder

ändå vet jag

att du väntar på mig

och

jag väntar på dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 870 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-27 19:42



Bookmark and Share


  Ellan
stark kärlek som kommer fram i denna text//
2008-10-02

  prinscess VIP
lite sorglig men ändå vacker på nåt sätt
2008-09-28

    Miss Bea
En härlig ton i texten. Fastnade särskilt för raderna "vi skiljs åt av sju berg och sju floder". För mig är texten lite vemodigt romantisk.

Varmt
Miss B
2008-09-28

  åttabitar
åhh så fin
2008-09-28

  Lejonhjärtas poesi
Den sanna kärleken kan överbrygga allt och det får du fram så vackert här.
2008-09-28

  mare VIP
äkta kärlek tål väntan.....genom alla hinder, bra skriven....
2008-09-27

    ej medlem längre
Längtan.. avstånd .. närhet och hopp.. uttryckt i en dikt som känns vacker att läsa.. lite högtidlig i språket
2008-09-27

  dalida_bl
Mycket fin tankegång...Ja..det är så..........när det är på riktig...
2008-09-27

  ~Leonardo~
känner trygghet i dina varma ord om väntan å tålamod...
kärleken är blind och den förstår inte så mycket...en del av charmen??
2008-09-27

  Elaine.S VIP
När man är åtskilda så får man förstå varandra
ännu mer...och närheten tar bort lite av avståndet
från den man vet finns där..och väntar..
2008-09-27

  Hallonet
Fint skrivit, gillar dina bilder :D K R A M HALLONET!!
2008-09-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, den rockar rubriken!
2008-09-27

  anits VIP
Vackert med en väntan och
käklekslängtan, som anas
så tydligt
2008-09-27

    ej medlem längre
En vacker dikt med mycket kärlek i,
men ändå med en sorgsen ton,
vemod
2008-09-27

    JoLu
vackert berättande
*applåd*
2008-09-27

  the apache kid VIP
i believe in love...snyggt
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic