Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.,.,.


Hjärn kapacitet

Ät sundare
Var inte en pundare
Bli inte en flummare
Men vem bryr sig?
Vi blir ändå bara dummare

Vår hjärn kapacitet sjunker
Vi hoppar utan hjälm
Samtidigt som vi skriker på hjälp




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX