Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,.,


Saken

Fram och tillbaka
Ska jag komma till saken

Du älskar mej
Jag gillar dej

Jag har nån annan
Men du är fri
Jag tar mig tid
Och fuckar ditt liv

Inte med mening
Men det blir så
Av bara
Farten




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 23:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fram och tillbaka med saken...? Hmm...
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX