Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans annanstans


 


som barnets knubbiga händer

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 01:45



Bookmark and Share


    Thomas
Två rader fullsmäckade. Jag läser dig jämt Daniel.
2008-09-30

  a h de v
åh vilken fin dikt
två meningar
och jag blev varm i kroppen
det är så vackert just nu
att läsa de här raderna
någonstans
annanstans
som barnets knubbiga händer
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP