Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lektant är också bra

 

Det blåste höstvindar igår

Vinden tog med sig både löv och oro

och jag kunde börja om

 

Omringad av gröna ungdomar och färgade blad

åkte linbana

testade gränser och vågade

skrattade

 

mogen

omogen

 

och det var så skönt

 

Efteråt sa du varför har du inga barn

och jag blev ställd

 

Ett barn kan inte vara mamma till ett barn

det förstår du väl

 

men oj det blev visst

Håll käften och fråga inte så mycket

 

Jag tog din hand

det var efter den långa tystnaden

I motvind med rödblå fingerfläta sprang vi tillbaka

Ett åk till i linbanan

Det blåste

Vi skrattade

och du tyckte jag var rolig igen

 

Det finns väl andra sätt

Lektant är också bra




Övriga genrer av mejo
Läst 576 gånger
Publicerad 2008-09-28 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mejo