Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje kärlek bär en smärta




Varje kärlek
bär en smärta

Varje möte
har ett avsked

och varje födelse en död.

Men hösten
bär sommarens doft
i sina kläder.




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 429 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-28 09:21



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Vilken helt fantastiskt fin dikt! Hoppfull!!
2008-10-10

  devilsangel
Precis så är det...men utan avsked kan man inte mötas igen...om ingen får lämna, kan inget nytt liv födas...du är så klok och naturlig i dina ord...berör som alltid
2008-10-01

  Yvonne
Så är det. Oväntat slut, men positivt och fint.
2008-09-30

  Bibbi VIP
Djupt inne i det till synes döda finns det spirande livet.
Också döden har misst sin udd för den som tror skall "leva om han än dör." 1 Kor.15:55, Joh.11:25
2008-09-28

  Ccassie
så underbart diktat
2008-09-28

  DanSan
*****************************

Skiftningar är både vackert och smärtsamt
*APPLÅDER*

*****************************
2008-09-28

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, erfarenheten vill man inte vara utan ibland.
2008-09-28

  mare VIP
precis så är det....livet, inget kan man hålla i för evigt......men årstiden går vidare.......bra skrivna ord..
2008-09-28

    Ivy-Jean
Vackert!
2008-09-28

  korpfjäder
Varje tid har sin ljuvlighet om man låter kärleken vidga själen...
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius