Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ungdomens tid :)




i ungdomens tid :)

 Det sitter en flicka där i mörkret och tänker för sig själv hon undrar hur det skulle kännas om hon inte var sig själv , hon viskar för sig själv jag vill vara vacker jag vill vara vara som dig , så du kan älska mig , Nu i ungdomens tid vill man antligen vara miss fru pridelin , en sån tjej som är väldigt fin , eller så vill man bara ha sin egen stil . Det man bara begär är att vara den man är !! Nu blir man älskad för så man ser ut , inte för sån man är , fast dina riktiga vänner det är dom som du ska lyssna på , för det är dom som verkligen gillar dig för den du är , inget nu i ungdomen är riktigt lätt , självförtroende är en sak inte så jätte många har , men det är det som behövs för du ska tro på dig själv, för det är en vädigt bra grej för då blir man ännu mer sig själv , man får mer styrka och mer energie , våga satsa våga få liv , det är en svår grej med vänner med , men det är en sån sak man behöver för att må bra , det var det här jag ville få sagt till mig själv men ändå till dig .




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 10:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert skrivet...
2009-05-07

  aol
vackert skrivet hur du tänker gillas
2008-09-28

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet min dotter, applåder o bokmärke!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez