Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning på Ville skriva om kärlek men.....


Ville skriva om kärlek, och......


Ville skriva om kärlek
och en tår av självmedömkan
rann nedför min kind
när jag tänkte
hur synd det var om mig
ingen karl jag har....



så kom min lilla katten Kattis
la en tass på min arm
pockade på uppmärksamhet
la sig i knät och spann
så jag blev alldeles
varm i bröstet


och kände
visst vet jag vad kärlek är!




Fri vers av Nic
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-07-31 23:33



Bookmark and Share


    Idun 1
Den sortens kärlek är trognast av alla...
2005-08-01

  Mårten
katter är sköna:)
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic