Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på Ville skriva om kärlek, men ........


Ville skriva om kärlek, ty....


Ville skriva om kärlek, ty
jag känner en sådan längtan
att vara nära någon


så tänkte jag
hur tusan ska någon kunna
komma in till mig
när portlåset till ytterdörren är låst
och min ytterdörr är låst med
både sjutillhållarlås och patentlås


inte ens en portkod
finns det att trycka på
för att komma in till mig

 

Så jag får nog öppna några lås
och till och med ge mig ut
och leta om jag vill hitta någon
att vara nära.....!


Ja,.......
så får det bli
fortsättning följer nästa vecka




Fri vers av Nic
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-07-31 23:46



Bookmark and Share


    Idun 1
Du har så rätt, lås upp dina stängda dörrar och öppna dig mot världen, människorna och livet...
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic