Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Vägen hem

 

nog har vägen
varit lång och
taggtrådskantad

fylld av återvändsgränder
visste aldrig vägen

hem

 

nog har energin
tagit slut bort
alla gigabyteskilowatt

märkt av saknadssorgens
ständiga längtan

hem

 

nog har de svarta hålen
varit djupa nog att hysa
all världens jättar

tog mig ändå mödosamt
upp för att hitta

hem

 

nog har ångest jagat mig
vart jag gick och vart
jag vände kinder

ständigt dragit kortaste strån
och ingen hjälp att ta mig

hem

 

nog har tankar ändrats
under resans gång ser
inte målet

fjärran horisonters mål
resan själv och vägen

hem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 14:45



Bookmark and Share


  Regular
Vacker dikt om denna stundtals mödosamma resa...på vägen...hemmåt
2008-09-28

  Bibbi VIP
Nu får Du mig att gråta igen...
Vilken beskrivning av vägen hem...
Applåd och bokmärke.
2008-09-28

  Mats Henricson
En gripande och besvärlig "resa", men målet nåddes , bra kämpat !
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP