Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda vägar

 

lång gemensam väg
blev kanske

för lång

om tristessen
slog an för höga toner

i korsvägens skymning
syntes det inte så noga

vem det var

som gick åt ett
annat håll

och vem som stod kvar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-28 21:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Härligt
underfundigt!
2008-09-29

  Regular
Jättebra skrivet
Applåd
2008-09-29

  Bibbi VIP
Helt underbart formulerat.
Bokmärke.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP