Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skola

här kommer känslor som skulle kommit för längesen
jag orkar inte gå upp 5.30 imorgon, orkar inte vakna av hjärtat i halsgropen
eftersom väckarklockan skrämmer mig
orkar inte fixa och fixa
platta, sminka
inget blir bra, eller
jag blir i alla fall inte nöjd i mer än i tio minuter.
orkar inte sätta mig på bussen, prata med dig du har inget
vettigt att säga ändå
orkar inte gå till skolan och bli utskälld
du gjorde inte det här
och inte det där
och varför sprang du iväg från kemin?

vi har möte på tisdag
för jag är ett complete failure när det kommer till allt,
jag kommer gråta.




Övriga genrer av lills
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills