Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den & det enda






I gryningen smeker vi varandra med

 glödande sanningar

som vi minns från drömmen

 när vi sprang nakna glada & fria

över eldblommors

vilda ängshav


vaccinerade med motståndskrafter

mot den fruktansvärda omvända gravitationen

som söver Själen

Jaget

skimrar vår morgon

i den fristad som är vår Kärlek


Tillsammans fattar vi vår nyckel av guld

stoppar den i mörkrets port

vrider om

& genom oss strömmar

det mystiska ljuset

som ska skapa vår dag

den & det enda vi har.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-29 00:50



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...
& genom oss strömmar
det mystiska ljuset
som ska skapa vår dag
den & det enda vi har

V A C K E R T!
Välförtjänt bland
de fem bästa!
2008-09-29

  Michaela Dutius
Mycket vacker- skimrande- bedårande kärleksskildring
och grattis till välförtjänt placering bland de fem mest läsvärda 29 sept. klockan 16.15 såg jag dig där
2008-09-29

    Bellissima
...och gratulerar till läsvärt-placeringen!
2008-09-29

    Bellissima
Det här var riktigt vackert skrivet! Stor applåd!
2008-09-29

  VildLilja
väldigt fint.
2008-09-29

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP