Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som hörs i fjärran är nu livet som vill komma ikapp. It wont change you. Norr bless or corrupt your alredy corruped soul. Ja, sanningen är enkel i ett observativt förstoringsglas.


Djupdykning

Djupdykning

Mot

Något

Som sedan

Blev inget

I ett land

Fullt av oändlighet.


Dreamer.

Kalla stjärnor skiljer

Mellan en dåres tid

Och en storslagen tanke.

Då vishet ifrågasattes

I alla definitioner tänkbart

Skådande in i ett bländverk

Skapat ändast för ett föräderi

Av allt som sanningar innehåller

I alla verkligheter

I allas rum.


Vid en busshållplats en gammal kvinna står.

Huvud som rötter i en universal tanke.

Hittad

Förlorad

Återvänd

Sedan en loop i historiens gång.

Hör det långa andetag

då året kändes

och allt som var

blev igen.

”After all” dunkar VHS:en

”god bless…”

Vadå?

En synonym med människa!


Ironi

Fyllt med vardagens skratt.

Bleka moln på flykt under bensinmackens golv.

Tvekan som en fot påväg att landa.

Paus.

Visste inte att livet var tvunget att hittas.

Slutet som ett inslaget paket på julafton


En midsommarkväll.




Fri vers av Moonwater
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 01:33



Bookmark and Share


  Bittersweet_
Mycket, mycket bra! :D
2008-11-14

    Maria-Therese
Vet du, du är en av det bästa som hänt mig. Jag hör dina tankar mitt hjärta, detta kommer gå bra ska du se:)
2008-10-29

  Gärdsmyg
Du har sannerligen hittat dig! Fucking applåd ;D
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater