Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplett outfit



Människan
en kreation

vävd av drömmar,
fantasi
och verklighet

av själen
designad




Övriga genrer av tanto
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-08-01 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina små rader detta, uttänkt!
2005-08-01

  kath
härlig tanke ... tack :)
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

tanto