Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens villfarelser



Kärleken är aldrig så stark
som på avstånd,

Illusionerna
aldrig så vilseledande,

Saknaden aldrig så övermäktig,
som gäckad av glömska




Övriga genrer av tanto
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-08-01 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto