Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så ensam

som när natten inte riktigt når fram
dröjer sig kvar
över ögon händer
under skinn

som när jag letar efter rätta ord
men munnen är tyst
tankarna för många
och rummet för stort

som när du vänder din blick ifrån
bort
kall och tyst
förlorad

som när det vassa i ord blivit utan
tomma platta
färglösa utan udd
inga löften inget hopp

som när regnet faller
kylan bygger bo i min själ
ingen ser ingen vill
kvar är bara jag


Jag är så ensam
som när
jag är bara jag










Övriga genrer av Din Mormor
Läst 554 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-29 13:33



Bookmark and Share


  Statistiska Centralbyrån
som att få en väldigt sorgsen örfil.
man känner tomheten och sorgen bulta genom varenda rad.
ffa gillar jag den första raden, den beskriver det så väl, den där banala upplevelsen av avskärmning och smärta.
2011-07-20

  Eva Langrath VIP
Så smärtsam att det gör ont.

Eva
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor