Till Fredrik
(behandlande osteopat)
Trots att jag, som de flesta andra, vet att kropp och själ hör ihop, så var dagens upplevelse omtumlande

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Fredrik
(behandlande osteopat)
Trots att jag, som de flesta andra, vet att kropp och själ hör ihop, så var dagens upplevelse omtumlande




Kroppen sviker inte - den sörjer

en vissnat ledsen
snart skrumpnad
kropp

kom av "en slump"
till osteopaten med rygg
i kris

inte var det bara
ryggen och inte
enbart lederna

det var som om hela
kroppen var ur funktion

var börjar man leta 
efter ett liv
när
 
kroppen skriker
håller på att gå under
systemet 
har förlorat hårddisken i en
för långt gående härdsmälta


sorgens ord var satta
energin slut

något mycket större än
att i bästa fall reparera ryggen
eller hjälpa de onda ledernas värk

en resa i det blå
med
en ledsagare som
har mitt fulla förtroende

dagens insikt

kroppen sörjer




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-29 14:48



Bookmark and Share


  Sara Boström
känner igen varje ord eftersom jag gjort några av mina största insikter hos min osteopat - Göran. Glad att du är i goda händer...;) en duktig osteopat är ungefär som en trollkarl.
2008-10-02

  Gunilla VIP
Sorgens alla uttryck
behöver ses, erkännas,
och omfamnas.
Du delger oss
dina fantasiska
insikter!
Stort T A C K !
2008-09-29

  Diffusiaria
gillar ditt sätt att skriva
2008-09-29

  Ilona _L
Kära Ulla, kropp och själ hör ju ihop och det du upplever just nu verkar vara en omtumlande resa...i det blå!
Tror din kropp förlåter dig!
Kram
2008-09-29

  glittertindra
kroppen återspeglar sinnet.. och sinnet återspeglar kroppen.. de är ohjälpligt sammankopplade i en enhet... något du och jag vet utan att behöva åratal av forskning bakom... praktisk erfarenhet...
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP