Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, förlåt


Pappa förlåt
för
att jag stod i vägen för dina slag



Pappa förlåt
för
mig har du alltid varit död




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 1128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-29 17:57



Bookmark and Share


  Sister
Känner igen mig på många sätt. Jobbig text, det högg i mitt hjärta då jag läst sista meningen. Du kan det där med känsla.
2009-06-29

  blaite
Fan så tungt..villkorslös kärlek..blaite
2009-05-06

  Prästen utan religion
(ursakta, skriver pa engelskt tangentbord)

Gar in under huden och lamnar ingen oberord.
Tack!
2009-04-28

  Jean-Michel Orblin
samma känslor som jag har mot min mor men jag förlåtit hennne
2009-03-30

  Bellé
fint, kort, berör många må ja tro..
2008-12-28

    ej medlem längre
En kort text som knappast
lämnar någon oberörd,
en verklighet och vardag för
alltför många, tack för att
du skrev ner det...
2008-10-12

  Eaglemountains VIP
Oj, vad jobbigt att läsa, även om det var en kort text, så säger den allt, och väcker minnen till liv.....
2008-10-01

  frig
fick rysningar i hela kroppen. Kort och känslofyllt!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ