Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken mellan Kvinnor & Män...





Hur många kvinnor, flickor, tjejer, gummor

äger förmågan att sannerligen

Älska en man??

Kan ni se en man varande en Människa

bakom alla könsrollsmasker, allt spel.

Och vice versa?



I en dröm ÄLSKADE jag med en kvinna,

vi hade nästan inte sex, men det var

ändå bland det starkaste jag varit med om.

Jag älskade henne!

Men hur många män förmår Älska??

Sitter här & drömkänslominnena vibrerar i mej...

... undrar över Kärleken mellan kvinnor & män...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 18:13



Bookmark and Share


    Bellissima
En väldigt intressant fråga egentligen, något som även jag har grubblat på till förbannelse. Dessa inpräntade könsroller, och det sexuella spelet, våra förväntningar och drömmar om hur vi vill saker och ting ska vara, ligger som en filter framför våra ögon, styr våra handlingar omedvetet, formar oss, förblindar oss. Inte det allra lättaste att se igenom.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP