Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken får inte plats i ett samhälle som vårt





Och det är just därför så många människor mår mer eller mindre illa.

Vår så kallade civilisation är inte skapad för att passa människan.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-29 21:41



Bookmark and Share


  Angeldust
Men ändå gör "vi" allt för att kärleken ska få plats, utan kärlek inget liv mitt resonemang, tomt innehållslöst.kram Tinny
2008-09-30

    sunnanvind
Sant! Väldigt sant!
2008-09-30

  Johan Bergstjärna VIP
Gabriella

Man får TA sej utrymme, lets make some Revolution!
2008-09-29

  Last Word Spoken
Sant Johan!!! Tragisk verklighet.
2008-09-29

    Bellissima
Håller fullkomligt med! Människan i sig får inte utrymme, och därmed bryts hon ner. Skit!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP