Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solförmörkelse


ålderskillnad


sluta paralysera mig när du inte ens finns här
man ska inte leka med känslor i mitt tillstånd
och ändå ler du så artigt bara för jag
aldrig kan fånga dig igen

ett kontrollbehov som tappar fotfäste
och flashbacks från sommaren
gör hösten till nånting
jag vill rymma ifrån men jag kan inte
landa i din famn längre

stjärnorna tittar ner och viskar
patetiska trick att få dig tillbaka
men vintergatan har aldrig
haft gatlysen och jag är mörkrädd utan dig

du prickade rätt och balansgången
som jag skickligt hanterat
splittras och jag ramlar åt vänster
våra blickar möts men
det blir ingenting mer

ekot etsar sig fast
och studsar mellan mina tinningar
permanent smärta har domnat bort
och jag känner bara dina fingertoppar
ömska skinn på min hud

du lämnar mig spårlöst och jag
paralyseras återigen

av ingenting



















Övriga genrer av camillala
Läst 605 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-29 22:00



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Du skriver gaalet bra, du är verkligen duktig! :)
2008-11-29

    tapetklister
"och jag känner bara dina fingertoppar
ömska skinn på min hud"
ger en obehaglig känsla att någon ömskar skinn på en, och det är bra! vemod rakt igenom texten.
2008-09-30

  Pallabra
Så bra så bra så väldigt jättebra :)
2008-09-30

    Lindizz
ett gott flöde genom hela vägen, mycket läsvärd text, bra skrivet!
2008-09-30

  stella
Du fångar läsaren i ett vacuum som man vill stanna i. Mycket skickligt!
2008-09-30

  Carl Thomas
Vilket härligt flöde!
2008-09-30

  appleofmyeye
mycket bra skrivet ;D

tycker om uppbyggnaden av dina strofer,
de flyter på oerhört bra :)

en liten bokmärkning och applåd tror jag till och med ;D
2008-09-29

    Nicklas VIP
Får ställa mig i ledet och hålla med föregående kommentarer, väldigt fint och välskrivet, riktigt bra!
2008-09-29

  * Ammi *
en mycket välskriven och bra text, fångar uppmärksamhet, helst för mig som har lite svårt för långa texter
applåd
2008-09-29

  inutimonster
känner igen mig grymt mycket, mitt i prick camilla. as usual, that is.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala