Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betalt och klart:-)

Trollsländan har äntligen lyckats samla ihop sina stålar....
sin tid.

Nu finns det fritt utrymme, alla ord...förklädda...
äntligen rättighet!

Säger adjö till Draken som ledsamt surrogat..

Trollsländan flyger nu på fria vingar.............




Övriga genrer av Trollsländan
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan