Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett helt vanligt liv

 

min längtan är

ett alldeles vanligt enkelt

liv

 

ett vanligt liv utan ovanliga

inslag som krossar

vanligheten

 

min dröm är

ett lunkande

förutsägbart

 

okomplicerat

alldeles vanligt

liv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-29 22:57



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vilken vacker längtan!
2009-02-04

  Ezmeralda VIP
Hej Ulla!

Underbart skrivet man önskar det verkligen många gånger när livet och medvetenheten står på ända.
Jag längtar precis som du, det gör så många av oss/Tack!
2008-10-03

  * Ammi *
fina rader, har samma önskan och längtan
texten gör sig bra här på första sidan, kram!
2008-10-02

  HQ
Visst är det smärtsamt sällan som ett liv verkligen får vara bara så där enkelt och okomplicerat.
Fina rader!
2008-09-30

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
Känner igen mig i varje ord...
2008-09-30

    sunnanvind
Suck ja...ett alldeles vanligt liv...underbart det vore, eller hur !!!
2008-09-30

  Mats Henricson
Visst har Du rätt, det enda man önskar sig är att man har några hundralappar extra varje månad så att man kan unna sig och barnen något extra ibland.., MEN de finns inte, man får "trolla med knäna" för att få det att gå ihop, reserverna är för länge se´n förbrukade, "att leva på marginalen" har blivit vardag.....
2008-09-30

  Michaela Dutius
En längtan som borde ha rätt att nå sitt mål.
Underbart enkelt och längtansfyllt.
Grattis till placeringen.
2008-09-30

  Havsbris
Eller hur?
Ibland krävs så liten...

Livet behöver inte bara
komplicerad, eller kompliceras,
ibland räcker med kärleken
för att med den klara man
allt...

Drömmar finns för att
förvekligas, de enklaste är
de vackraste, njut bara!!

grattis för placering för
läsvärda, du är alltid värd
vännen ;o) kram!
2008-09-30

    Scribble
Just det, en alldeles vanligt liv,
okomplicerat, låter underbart!
men ibland vill jag gärna ha inslag av
en och annan positiv överraskning,
helt enkelt ett liv värd att leva!
En fin, klok text från Ulla, Tack!
2008-09-30

    ej medlem längre
Må din önskan uppfyllas! Det ligger mkt klokskap i dina ord.
2008-09-30

  Bibbi VIP
Ja, det är nog i stort min dröm också.
2008-09-30

  Teresia Ridell
Precis min längtan oxå...att bara få sitta o ha det "tråkigt".En seg kväll i tv-soffan..med sällskap..gnälla lite över höjd ränta och att vädret blir kyligare.. Alldeles underbar tanke när man är van vid helt annat..:(
2008-09-30

  berxper
Det låter tryggt!
Precis så!!!
2008-09-29

  Gunilla VIP
Det kanske rentav
blir så att
"en vanligt liv dag"
upplevs livlös,
färglös, långtråkig
av dina färgsprakande
sinnen?
2008-09-29

  Regular
Jaa verkligen, samma här...ett alldeles"regular" life :-D
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP