Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskling är död


kan ni förstå det? hon är död
min älskling är död

det gör så ont så det går inte att beskriva
och jag kan inte andas

hon dog i mina armar
jag höll mina fingrar mot hennes hjärta
kände hur hjärtslagen kom allt mer
sällan
du-dunk-du-dunk
du-dunk-du-dunk
du-dunk-








jag kunde inte andas då heller

ni vet när man gråter och liksom
bara kan andas inåt? man chippar
vet nu hur jag menar? det var så
det är så

jag andas bara inåt
min värld går under
himlen faller
min älskling är död

hur gör man nu?




Fri vers av cohen
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 23:09



Bookmark and Share


  Frederick
fick en klump i halsen efter denna. väldigt bra skrivet.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen