Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den falskas tro

Nu får jag tillbaka, nu händer allt jag själv slagits med...

Den gud jag så trolöst bett till slår tillbaks!

Alla mina förtvilade rop om hjälp, min bön i nöd...

Inte troende!

En armlänk med ett kors, nu vill hon bli den som tror...

Om det finns en gud...snälla...

Skona henne!




Övriga genrer av Trollsländan
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan