Livet är stiljte just nu.
Kanske snart dags att gå i ide.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är stiljte just nu.
Kanske snart dags att gå i ide.




Energisparläge

 

Orkar inte engagera mig i allt
och orättvisor som gör livet kallt
allt som händer allt som sker
orättvisorna jag ser

Inget retar upp mig nu
energin är borta - ju -
får nog vila mig ett slag
kanske får jag kraft en dag

Tills dess får jag väl krigen välja
och somligt även kanske svälja
när det gäller liv och död
liksom kamp för dagens bröd

Då är jag redo för en kamp
till en i sjönöd ge en tamp
men annars är här väldigt tyst
det hörs förresten ej ett knyst




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter avslappnat skönt på något sätt.
"Allting har sin tid" eller hur?
2008-09-30

  Gunilla VIP
Tystlåten, saktmodigt
vemodigt, släppa taget
Finstämt om en kamp
som just nu är
övermäktig,
eller ....
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP