Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lär man ett barn vanligt folkvett?




Man säjer & visar:

 

Jag älskar Dej!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-30 01:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
Precis så...just så...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP