Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv





Jag lämnar min kropp

Kryper in i din kropp

Med all min omsorg

driver jag ut dämonerna

Svävar i din själ

Sjunger ljus i ditt jags

tillslutna krampande mörker

där du väntar på att

återigen helas


Jag smeker en brinnande tråd

mellan ditt förflutna

& vår framtid

Allting har inte börjat än


På eftermiddagen när vi vaknar

& älskar

viskar du att du såg ett ljus

i drömmen

du hörde en sång

 du kände en smekning

& du anade vår framtid


I dina vackra ögon glittrar Liv




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 04:42



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Vilken fin!!
2008-09-30

    Bellissima
Mycket fint skrivet, Johan! Den här dikten är verkligen vacker i både språk och innehåll. Stor applåd!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP