Pappa dog när jag var 8 år" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa dog när jag var 8 år


Det hade räckt pappa

 

Om jag kunnat minnas
en enda kram

så hade det räckt

Om det funnes en enda skriven
rad från dig till mig

så hade det räckt

Om du någon gång tittat
varmt i mina ögon

så hade det räckt

Om du hade läst sagor för mig
när jag skulle sova

så hade det räckt

Var det så mycket begärt pappa




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 11:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den här situationen är alltid lika smärtsam att höra...Det gör sååå ont.
2008-09-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Stort tomrum
och sorg stor
förstår Dig
fullt ut... En
tanke, som tar
då den inget
svar, har...
2008-09-30

    sunnanvind
En sorg som du berättar om här...en lång utdragen sorg över det som aldrig *blev*aldrig gjordes...starkt och väl förmedlat..
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP