Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tids sjukdom

- Är du Döden?
- Nej.
- Vem är du?
- Vice.




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno