Om cirka ett dygn är det min älskades dödsdag
Jag hedrar honom och kärleken

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om cirka ett dygn är det min älskades dödsdag
Jag hedrar honom och kärleken




Men aldrig kärleken

 

det fanns inga tankar
i total närvaro
ljudet av sekunder

hundradelssekunders
andhämtning
höll varsamt om

viskade sakta
min kärlek
om och om igen

allt vårt motstånd
plötsligt över
resignation

kampen slut
vi
förlorade

men inte kärleken
nej aldrig
aldrig

kärleken

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 15:25



Bookmark and Share


  Ilona _L
Å så fint... nej aldrig, aldrig kärleken!
Stor kram
2008-09-30

  Bibbi VIP
Kramar i mängd!
2008-09-30

  Regular
Extra tankar och kramar till dig min vän
2008-09-30

    Melona
förstår att det är jobbigt
det är en fin text du skrivit här ulla,
jo, kärleken består...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP