Ni vet.....
uppgörelsens tid, försoningens och kanske tröstens tid har kommit" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet.....
uppgörelsens tid, försoningens och kanske tröstens tid har kommit



Det hade räckt mamma

 

du var så varm och ibland
överhettad så som
vulkaner blir

du exploderade
jag stod närmast

du såg min förtvivlade blick
och kanske hatade du dig själv då

men ämnet var så brännbart
det gick inte att beröra
utan att riskera en ny explosion

jag teg - då

gjorde flera försök
gav aldrig upp

men du förstod aldrig

ordet förlåt
eller att jag hade nöjt mig med
om du sagt att du förstått

tänk om du klappat mig på kinden
och sagt att du hade sett och förstått

det hade räckt mamma

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 15:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vilken smärta återigen som gör mycket ont att läsa.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP