Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag e ringrostig


töm mig

Bryt ner mig och håna mig
Slå mig blodig och sluta inte sparka
Låt inte mina lungor pumpa
Hör hur mitt hjärtas slag slår hårdare och pulsen ökar
De brinnande blodet spränger mina blodkärl
Rädslan och skräcken
Töm mig på känslor
Få mina tankar att sluta bestämma
Min ögon vill blunda

Låt mig få andas!




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-09-30 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman