Att älska villkorslöst" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska villkorslöst


Kärlekslängtan

Min längtan

är

KÄRLEKEN

den som krossar alla myter

som får mig att tappa andan

att glömma bort alla tabun

att vara naken till kropp och själ

Kom min själsfrände

möt mig i närheten

vi skall förenas

njuta

leva

existera

kom

min

älskade

jag

finns

här

för

dig




Fri vers av Piann VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-30 19:18



Bookmark and Share


  berxper
Vilken underbar kärleksdikt!
Om längtan...
"att vara naken till kropp och själ"
Kunna ge sig hän. Villkorslöst!
2008-10-01

  Havsbris
eller hur?

längtan, kärlekens sötma!!

Du skriver så att blodet
rusar i vener ;o)

så levande, så frenetisk
bra och känslofylld!!!

Enastående bra!!

Bravo!!
2008-10-01

  Lejonhjärtas poesi
En varm och vacker kärlekslängtan
2008-09-30

    Bellissima
Fin dikt om längtan efter kärlek! Trevlig layout också!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP