Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kroppar som en fontän av regn





Mellan två kroppar

havsskum och pärlor


Deras hjärtslag

öppnar stranden


Vågor kysser stranden

med sina blöta munnar


Snäckor dansar

i de gröna oceanernas trädgårdar


medan


Två kroppar

som

en fontän av regn

väntar i varandras händer

på födelsen

av nya morgnar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1013 gånger och applåderad av 46 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-30 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passion skildrat som ett sommarregn mot torr jord, livgivande..sensuellt..vackra ord från vad som måste vara en vacker själ..
2019-01-25

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!
2009-02-20

  Cosmic Johanna
En välförtjänt stjärna i kanten,

för vacker själfull poesi med målande bildspråk.

applåder!
2009-02-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Otroligt vacker dikt.
Så njutbar.
2009-02-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var på något sätt mångbottnad då
får läsa fler gånger således
2008-10-05

  ~Leonardo~
Jättefin...instämmer gärna i kommentarerna nedan,
"vågor kysser stranden" låter så himla gott..
man bara kan njuta och läsa!!
2008-10-04

  devilsangel
Håller med Josanilla här, detta är nog det vackraste du skrivit..du berör ända in i hjärteroten och jag kan bara sucka och bokmärka förstås
2008-10-02

  Blåbäret
väldans vackert...
2008-10-01

  Hallonet
Det var en helt fantastisk dikt den var jätte bra
Kram!
2008-10-01

    Martina Östlin
Fantastiskt vackert!!!
2008-10-01

  Don Jorgé
Vackra bilder du förmedlar. Fint.
2008-10-01

  mare VIP
ljuvligt skrivet...ser bilden framför mig..
2008-10-01

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
Väldigt bra skrivet!
Bokmärkt.
2008-09-30

  dalida_bl
"Deras hjärtslag

öppnar stranden....."

Fastnar och tänker efter jätte länge..Tack!
2008-09-30

  Elaine.S VIP
Det här det finaste jag läst av dig, den är helt underbar,
kan inte välja något, gillar allt...
2008-09-30

  Fånga dagen
Härligt passionerat och sensuellt mellan två människor en kvinna och en man vacker bild
mvh Anna-Karin
2008-09-30

  anits VIP
Underbart vackert och
målande skrivit, kan se bilderna
när jag läser
2008-09-30

  Gryft
Vackert..jag får bilder!
2008-09-30

  * Ammi *
Wow.. säger jag bara!!
underbart vackert , både text o bild ..
kram
2008-09-30

  Alfie M
Gillar verkligen sista raden.
En sinnlig dikt; jag känner havets munnar,
vätan och saltet.
2008-09-30

    ej medlem längre
Detta är en poetisk kaskad av sensuella ord. Mkt vackert diktat!!
2008-09-30

  Lejonhjärtas poesi
Ljuvliga rader av böljande sensualism, läckert!
2008-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Din vackraste hittills!
2008-09-30

    Mr.painter
Oj då det var allt vackert
2008-09-30

  Stjärnregn
wow... mycket vackert!
2008-09-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Hoppingivande skrivet:

"väntar i varandras händer

på födelsen

av nya morgnar"
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic