Andrej, vad är konst?
www.youtube.com/watch?v=7Me--xHG-mQ&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrej, vad är konst?
www.youtube.com/watch?v=7Me--xHG-mQ&feature=related




t ~ som i Andrej Tarkovskij




En

stor

filmskapare

& konstnär.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP