Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna Ogenerade.... Fria.




Våra rädslor & nojjor är våra murar

Om vi är fria & modiga nog att tillåta

varandra att avslöja & visa rädslorna

samtidigt som vi älskar varandra

så kommer dessa murar

~ i sinom tid ~
att falla & upplösas

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 22:10



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
I den själsliga nakenheten inför sin älskade kommer man varandra så nära som man någonsin kan komma kroppsligt som själsligt och det skildrar du väl.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP