Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt. :D Okej. Jag vet. Jag är inte sådär värst bra än. Men jag fick ihop något i alla fall, och jag är oerhört stolt över mig själv. :D Sen så kanske jag blir bra på det här så småningom. Eller inte. Återstår att se. haha.


Jag är marken under dina fötter

Om du sparkar grus mot en duva,
Så är jag
Varken duvan eller gruset.

Jag är marken under dina fötter.
Marken,
Som du inte kan sluta sparka på
I din jakt efter något
Du hellre skulle vilja ha

En spark,
Får hela mig att skälva
Hela mig att splittras
Hela mig att gå sönder i tusentals små bitar av stenhårt grus
Och allt jag kan göra
Är att falla i den riktning du ber mig att falla

Så jag jagar den där sjuinihelvetes duvan
Och hoppas att jag en dag
Ska kunna mäta mig med hennes skönhet

Men hon är så jävla perfekt
Och jag är endast marken du sparkar på
Marken du trampar på
Marken du spottar på
Och
Marken du vilar dig mot
När hon flugit sin kos

Du tror att det är lugnt.
Men har du någonsin hört talas om jordbävningar?




Fri vers av Joffan
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 22:26



Bookmark and Share


  Freya
ååååååh!
fan vad cooolt! du bara skriver en text sådär vips pang bom och en BRA text dessutom!!!! du skulle se mina första texter.. XD de är fruktansvärda. och det roligaste är att du kan utvecklas.. ^^
vilket man faktiskt gör av den här sidan!
det jag vill peta på är punkten i rubriken (XD)
och så tycker jag att du upprepar marken lite för mycket. men oj oj slutet <3
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Joffan
Joffan