Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!Våra Fridlysta EroMagiska Timmar!





Våra eromagiska timmar

då vi sköljs i det vita

allt tillrättaställande

ljuset

 
Dom timmarna har vi fridlyst

Då är mobilerna avstängda

& vanliga telefonen

!Allt!


Blixtar emellan våra hungriga sinnen

Bara Du & Jag i det magiska ruset




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP