Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästarna

Ensam i skogen
kom håll mig här i handen
Basho och Buson




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 05:21

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trösterikt sällskap i skogen.
2008-10-02

  vera gade VIP
Får jag? kan inte låta bli- (Lars Vargö):Basho
En kråka har satt sig - på den uttorkade grenen - skymning om hösten.
Buson: Om jag går ut ur porten - är jag också en vandrare - skymning om hösten.
2008-10-01

  Anders P VIP
Är det snårskogen av haikuregler du befinner dig i?
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP