Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde.....

Om jag bara kunde skriva, så att DU förstod,
så skulle jag ge Dig stjärnorna, och lyckans flod,
vars flöde Vi skulle följa längst livets väg,
vore Du då inte lycklig, så säg....

Jag skulle ta Dig bland molnen nån gång,
tillägna Dig den finaste kärleksång,
vara lycklig och finnas bara med Dig,
vore Du då inte lycklig, så säg

Jag skulle ta med Dig på en resa bortom allt,
i universums himmel, och visa tusenfalt,
alla hemligheter, alla stjärnor som log mot Dig
vore Du då inte lycklig, så säg

Du skulle känna kärlekens kraft från mig,
genomströmma Din kropp, för... JAG ÄLSKAR DIG,
Att jag fick känna att Du vore ett med mig,
vore Du då inte lycklig, så säg

Och göra så att Du kände närhet till mig,
den närhet som jag ju känner till Dig,
för om jag kunde, så kanske Du skulle älska mig,
och om.....vore Du då inte då lycklig, så säg




© Ted Örnberg 2008




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 935 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-01 10:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-07-31

    MonikaH70
jättefint
2008-10-15

    ej medlem längre
Härligt fint!
2008-10-08

  Madjori
En mycket vacker och livsbejakande kärlekstext...
Bokmärker med stående ovation
2008-10-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Finstämt och lite vemodig
2008-10-02

  Troll ॐ
underbar!
2008-10-01

  "Dempa"
vackert!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP