Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Jag vet inte vem hon är

 

Löst springande
ganska stor hund
kan ju få vem som helst
darrig i knäna

Jag hörde bara en röst
och ropade att hunden
inte är farlig fast det
vet man väl aldrig

En vän liten människa
med lång ljus fläta
dök upp där på berget
och vi började prata

Hundar är bra på att
få människor att
mötas och vi
talade om lite av varje

Sådär som
människors möten
kan vara när man inte
känner varandra

Hon hade en så
stark närvaro
och var en 
djupsinnig människa

När våra vägar
hade skilts åt
märkte jag att jag
saknade henne

Hon hann att säga
att hon levde ensam
på några minuter hade vi
redan talat om väsentligheter

Nog sprang tanken förbi
att jag skulle föreslå
en promenad
tillsammans

Framfusigt
sa en röst inombords
så jag teg
och nu ångrar jag det

Med värmen
hon lämnade efter sig
sitter jag och njuter av
att tycka om




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-01 14:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Precis så är det ju ibland...korta möten, hastig uppdykande och man saknar människan efteråt! Man kände att här stämde det!

Med värmen
hon lämnade efter sig
sitter jag och njuter av
att tycka om

Applåder min vän!
2008-10-01

  Regular
Härligt med sådana möten...hoppas ni träffar på varandra igen
2008-10-01

  Bibbi VIP
Hoppas att Ni möts igen...
2008-10-01

    eva m h
Berörande möte med en annan människa!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP