Tacksamhet till Fredrik

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet till Fredrik




Kroppens språk

 

det vi kallar kroppsspråk
är det vi uttrycker
med vår kropp
det som andra ser av oss

kroppens språk
ser jag som
språket till mig
från min egen kropp

ibland har jag
lyssnat för dåligt
andra gånger
har jag inte förstått

kroppens behov är
ju mer än föda och näring
beröring och njutning
kroppen har behov av att få

uttrycka sig
bli lyssnad på
tas hänsyn till
bli älskad

istället har jag lämpat över
alla bördor på mina axlar
låtit mina sorger sätta sig
i min kropp utan att förstå

rent ytligt går det ju att begripa
att en ond rygg är en ond rygg
men på ett djupare plan hänger
allt ihop på mer komplicerat sätt

jag hade turen att träffa på en guide
som verkligen kan sitt jobb när nu
ingen annan har kunnat hjälpa mig
mot förslitningsskadorna och jag
vore väl bevisligt obegåvad om jag
inte tog chansen nu när livet har
sträckt ut en hand

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 15:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Glad över denna Din nya chans.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP