Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompatibla?


Såsom
förbannade
till det abstraktas sfär

Såsom
fördömda
att aldrig förenas,
vandrar vi oss vilse

för alltid vilse

Allt medan stjärnor
tänds och släcks
planeter på drift i sinnets universum














Övriga genrer av tanto
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-08-01 22:53



Bookmark and Share


    joanna
väldigt levande!
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

tanto